Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTE Trailers a livrat primele sale flote de basculante

Compania a vândut și a livrat în 2021 și flote, atât pentru extindere, cât și pentru înlocuirea unor vehicule mai vechi, „și ne bucurăm că am avut primele livrări de flote de basculante, domeniu unde nevoia pieței și creșterea continuă permit ca activitatea să susțină investiția în mai multe unități, mai ales când sunt proiecte concrete, unde volumul de lucru e mai ușor de planificat pe termen lung“, declară directorul comercial Ovidiu Pintilie.

Cea mai mare flotă comandată în 2021 este de 150 de semiremorci Krone, cu livrări care se întind pe o perioadă mai lungă.

CTE Trailers poate livra uneori din stoc, în mai puțin de o lună, basculante și trailere, deoarece a comandat noi loturi cu specificațiile cele mai uzuale pe piața românească. Alte trailere se pot aduce în țară în 2-3 luni, la Meiller încă sunt locuri în producție din al doilea trimestru al acestui an, ca și la Zaslaw, pentru basculante de cereale, dar semiremorcile Krone pentru transport pe distanțe lungi și configurațiile specializate ale celorlalți producători din portofoliu se pot livra abia la final de 2022 sau început de 2023. Asta pentru că cererea este peste nivelul stocurilor comandate de CTE, iar prelatele puse în producție în 2022 sunt deja vândute.

Articole similare

Ad