Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Aflat in insolventa, Doll are deja solutii pentru a-si continua activitatea

Martin Mucha, desemnat de catre Curtea Locala din Offenburg administrator Doll in cadrul procedurii de insolventa, a anuntat la jumatatea lui mai ca au fost deja create conditiile care sa permita continuarea activitatii, iar acum se realizeaza strategia pentru viitorul apropiat. In acelasi timp, circa 25 de investitori arata un mare interes pentru binecunoscutul producator de trailere si pentru calificarea inalta a angajatilor sai.
 

De cand Martin Mucha a fost desemnat sa se ocupe de insolventa Doll, el si echipa lui de la Grub Brugger Rechtsanwaelte (specialist in insolvente si reorganizari judiciare prezent pe piata din 1965) au prefinantat plata in avans a compensatiilor pentru circa 400 de angajati din Oppenau si Milenau si au avut numeroase discutii cu furnizorii, clientii si bancile, care au oferit sprijin pentru eforturile de reorganizare ale producatorului de semiremorci, fiind foarte interesati ca activitatea acestuia sa continue si competitivitatea sa pe piata sa se mentina.
In plus, familia care detine Doll a inceput deja sa faca eforturi pentru a gasi investitorul potrivit, in interesul propriu si al creditorilor. Si nu este deloc surprinzator ca si investitori strategici, si investitori financiari au interes sa cumpere Doll, mai ales ca unii investitori financiari s-au concentrat in ultimii ani asupra domeniilor specializate si astfel au ajuns sa cunoasca bine aceasta industrie.

Articole similare

Ad