Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Amarok Power cu sistem de sunet de 5.000 W

Volkswagen Vehicule Comerciale prezinta Amarok Power, demonstrand pe tarmul Lacului Wörthersee idea de a furniza un sistem de sonorizare mobil pentru orice eveniment: pentru spatiul de bagaje spatios de 5,25 m lungime al pick-up-ului furnizeaza spatiu de depozitare pentru toate echipamentele necesare pentru petreceri. Acest sistem de sonorizare ofera pana la 5.000 W. pe langa toate acestea si Amarok are „ritm“ datorita combinatie metalice de suprafete mate si lucioase: o vopsea gri metalic „dinamic“ subliniaza pe de o parte tehnica si aspectul placut, in timp ce utilizarea microparticulelor de sticla intensifica luciul.
 

Oglinzile si jantele de aliaj sunt vopsite in culoarea „gunmetal“. Printre ale elemente care iti atrag atentia imediat se numara si autocolantele si etrierele portocalii. Farurile bi-xenon au insertii cromate.
Aspectul tehnic este reflectat si la interior prin tapiteria din piele portocalie si pielea neagra Alcantara care imbraca volanul. Aceste detalii se continua in mod natural cu sistemul de sunet instalat pe masina. Piesa centrala a este echipamentului DJ-ului Allen & Heath Xone:92. Dispozitivul de iesire este un Pioneer CDJ900NXS.

Articole similare

Ad