Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Solutia Thermo King pentru livrari silentioase

Producatorul de solutii de control al temperaturii de transport pentru o serie de aplicatii mobile, Thermo King, ofera o unitate multi-temperatura monobloc certificata PIEK pentru remorci frigorifice: SLXe Spectrum Whisper Pro.
Solutia ofera companiilor de transport flexibilitate totala in transport si abilitatea de a opera in afara orelor de varf din trafic, ceea ce poate imbunatati nu numai timpul si costul efectiv al fiecarei livrari, ci poate creste si eficienta consumului de combustibil si sustenabilitatea operatiunilor de livrare.
 

SLXe Spectrum Whisper Pro ofera conditii precise de livrare multi-temperatura asigurand astfel prospetimea produsului si mentinerea valabilitatii in livrari. Unitatile de refrigerare permit setari de temperatura controlata pentru configuratii cu 2 si 3 compartimente, potrivindu-se astfel nevoilor specifice ale flotelor. „Unitatile multi-temperatura ofera o utilizare flexibila, eficienta si optima a flotei prin faptul ca este posibila depozitarea unei vrietati de produse la diferite temperaturi, in acelasi vehicul“, a precizat Michel Poinsignon, manager de produs pentru Thermo King in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, subliniind: „supermarketurile, centrele de distributie si industria serviciilor alimentare beneficiaza de pe urma capacitatii de a livra produse proaspete, refrigerate si congelate intr-o singura remorca. Ei pot acum obtine toate beneficiile de livrare multi-temperatura intr-un ambalaj silentios.“

Articole similare

Ad