Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noua anvelopă pentru remorcă din gama Conti Hybrid Generation 3+

În linia de anvelope Conti Hybrid pentru transportul regional, adăugarea unui simbol plus în denumirea produsului indică mai mult decât o simplă actualizare cosmetică. Oferind performanțe puternice pe drumuri sinuoase și accidentate și un nivel ridicat de adaptabilitate pe drumuri lungi, aceste anvelope sunt concepute pentru un kilometraj constant și un consum minim de combustibil – atât pe drumurile de țară, cât și pe autostradă. După ce în ultimele luni a lansat deja Conti Hybrid HS3+ pentru a înlocui Conti Hybrid HS3 pentru puntea de direcție, Continental lansează acum Conti Hybrid HT3+.

Aderență îmbunătățită, kilometraj ridicat

Spre deosebire de modelul Conti Hybrid HT3 pe care îl înlocuiește, noua anvelopă pentru remorcă destinată aplicațiilor de distribuție regională poartă pe flanc marcajul legal 3PMSF (Three-Peak Mountain Snowflake).

Acest simbol indică faptul că anvelopa este adecvată pentru condiții de iarnă și, prin urmare, pentru utilizarea pe tot parcursul anului în orice condiții meteorologice. Geometria special concepută a canelurilor și lamelurile îmbunătățite ale buzunarelor oferă o aderență sporită în condiții de carosabil umed și de iarnă, în timp ce designul benzii de rulare asigură, de asemenea, un kilometraj excepțional.

„Noul Conti Hybrid HT3+ reprezintă următorul pas logic pentru transportul greu”, remarcă Hinnerk Kaiser, șeful departamentului de dezvoltare a produselor pentru anvelope de autobuz și camion la Continental. „Linia Hybrid este renumită pentru combinația sa de durată de viață lungă și eficiență remarcabilă a consumului de combustibil. Aceasta maximizează rentabilitatea pentru operatorii de flote – și acum poate face acest lucru 365 de zile pe an, datorită clasificării 3PMSF.”

Noua anvelopă Conti Hybrid HT3+ va fi disponibilă începând cu luna martie în următoarele dimensiuni:

  • 385/65 R 22.5 164K (158L)
  • 385/55 R 22.5 160K (158L)
  • 385/55 R 19.5 156/J

Articole similare

Ad