Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Alstom va furniza 130 de trenuri electrice către Germania

Alstom, liderul global în domeniul mobilității inteligente și durabile, a semnat un contract de furnizare a 130 de trenuri electrice Corabia Stream High Capacity (HC) cu două etaje, cu Landesanstalt Schienenfahrzeuge Baden-Württemberg (SFBW) pentru rețeaua Baden-Württemberg din Germania.

Valoarea totală a contractului este de aproximativ 2,5 miliarde de euro pentru 130 de trenuri și întreținerea acestora pe o perioadă de 30 de ani. De asemenea, contractul oferă opțiunea de a comanda, până la 100 de trenuri suplimentare.

Trenurile cu patru vagoane sunt concepute din două vagoane de control și două vagoane de mijloc, toate cu etaj și au un total de 380 de locuri. Acestea au o lungimea de 106 metri și pot funcționa în tracțiune multiplă.

Trenurile sunt construite conform cerințelor SFBW și contribuie la un transport regional mai ecologic, mai inteligent și mai confortabil în regiune. Aerul condiționat, Wi-Fi gratuit, precum și numeroase opțiuni de încărcare pentru telefoane mobile, laptopuri și lumini de citit, oferă o experiență plăcută călătorilor.

De asemenea, zonele de relaxare, compartimentele pentru conferințe și familie prezintă un nivel ridicat de confort, în timp ce compartimentele polivalente dispun de spațiu pentru bagaje mari, cărucioare și biciclete.

Coradia Stream asigură un grad ridicat de confort

Ușile largi asigură intrarea și ieșirea rapidă, oferind un confort și pentru pasagerii cu mobilitate redusă. Pragurile vehiculelor au acces fără trepte și este situat deasupra șinelor la 760 mm, iar pentru stațiile cu înălțimi diferite de peron, există ascensoare speciale pentru pasagerii cu scaune pe rotile.

Coradia Stream este un tren electric (EMU) de ultimă generație, cu o autonomie de până la 200 km/h, oferind un design modular, care permite operatorilor să adopte cea mai bună configurație si cel mai bun interior. Familia Coradia Stream are peste 730 de trenuri comandate în Italia, Luxemburg, Olanda, Germania, Danemarca, Spania și oferă soluții de tracțiune fără emisii, cum ar fi baterii sau hidrogen pentru liniile neelectrificate.

Articole similare

Ad