Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault Trucks T este International truck of the Year 2015

Pentru noua gama T, Renault Trucks a proiectat o linie de camioane pentru distante lungi complet noua care reprezinta un pas enorm fata de modelele anterioare, combinand si imbunatatind, in acelasi timp, cele mai bune calitati gasite la modelele predecesoare Magnum si Premium, in termeni de confort, prestigiu si economie de combustibil.
In special noua forma a cabinei cu stalpi(A) inclinati la 12 grade, o excelenta izolatie antifonica, scaune confortabile si principalele functii de control aproape de volan, reprezinta o solutie foarte buna pentru obtinerea unei rezistente aerodinamice scazute, oferind in acelasi timp o vizibilitate buna de jur-imprejur si un mediu de lucru si de odihna placut pentru soferii profesionisti.
 

Toate aceste caracteristici au fost observate de jurnalistii International Truck of the Year in timpul unui drive-test recent desfasurat intre Venetia si Roma, de-a lungul unei autostrazi montane provocatoare.
De asemenea, grupul ITOY a apreciat performanta transmisiei gamei T, bazata pe motoare DTI 11 si DTI 13,combinate cu caracteristicile avansate ale transmisiei automate Optidriver. Membrii juriului au apreciat si controlul Renault Trucks Eco-Cruise cu optiuni pentru trei setari diferite care ii permit soferului sa obtina un consum optim de combustibil.

Articole similare

Ad