Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un an de parteneriat între Krone și Alltrucks

La un an de la începutul colaborării, Krone și Alltrucks Truck & Trailer Service (un concept de atelier full-service multimarcă) se declară mulțumite de extinderea rețelei de servicii pe care le oferă în comun. Inițial ambele companii s-au concentrat asupra piețelor din Germania, Austria și Elveția și au deschis puncte de service și în Franța, Spania și Olanda. Iar pe viitor extinderea va continua în alte țări. În aceste centre clienții comuni Krone și Alltrucks – companii cu flote – beneficiază în egală măsură de oferta de servicii originale 360 de grade a producătorului de semiremorci și de rețeaua extinsă de ateliere Alltrucks.

O altă componentă cheie a cooperării este serviciul pentru marca Celsineo de agregate frigorifice dezvoltate în comun de Krone și Liebherr. În prezent, peste 50 de ateliere partenere Alltrucks din regiunea DACH sunt deja certificate Celsineo și le oferă clienților cu flote un serviciu profesional pentru toate semiremorcile Krone Cool Liner. Iar obiectivul pe termen mediu este acoperirea geografică a întregii Europe, pentru o acoperire cât mai bună a tuturor rutelor principale de transport.

Ralf Faust, Krone Managing Director Service & Parts, subliniază faptul că datorită colaborării cu Alltrucks și extinderii rețelei de service transportatorii cu flote beneficiază de servicii rapide, fiabile și profesioniste.

Iar Homer Smyrliadis, Managing Director Alltrucks, vede și el valoarea adăugată pentru ambele companii și declară că „ne concentrăm în continuare asupra dezvoltării unor concepte și servicii relevante și durabile. Împreună cu Krone, am reușit deja să facem un pas decisiv înainte. Răspunsul pozitiv al clienților noștri la oferta noastră comună cu Krone arată că suntem pe drumul cel bun.“

Articole similare

Ad