Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Protectie anti-impanare pentru spatele semiremorcii

Kässbohrer propune dispozitivul de protectie antiimpanare spate cu AbsorptionBox (RUPD-AB), pentru a maximiza siguranta soferului si pasagerilor din autoturismele care intra in coliziune cu semiremorca. Sistemele actuale de pe majoritatea remorcilor, proiectate si testate conform regulamentelor ECE, pot doar preveni ca vehiculul sa intre sub remorca, dar nu pot si absorbi energia emisa in timpul unui accident si transferata direct catre pasagerii din spatele vehiculului.
 

Datorita constructiei sale flexibile, RUPD-AB le permite utilizatorilor sa continue transportul dupa un accident la viteze mici, fiind aplicabil si pentru autosasiuri.
In cazul accidentelor la viteze mari, datorita faptului ca forta de lovire este absorbita de structura din spuma de aluminiu, corpul principal al dispozitivului nu va fi afectat, dar semiremorca nu mai poate fi folosita pana la inlocuirea cutiei de absorbtie, care va fi livrata odata cu semiremorca.
RUPD-AB are flexibilitatea de a opera in cazuri de garda mica la sol, ca operatiunile Ro-Ro, prevenind astfel deteriorarea dispozitivului RUPD.

Articole similare

Ad