Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cartrans Preda isi completeaza flota cu 10 autocamioane Mercedes-Benz Actros

Mercedes-Benz continua colaborarea de peste 20 de ani cu Cartrans Preda, prin livrarea de la finalul lui septembrie a 10 camioane Mercedes-Benz Actros.
Compania s-a infiintat in 1994, cand a cumparat primul camion Mercedes-Benz MB-814, de 4 tone. In 2002, incepe parteneriatul oficial cu Mercedes-Benz, iar 11 ani mai tarziu, in 2012, achizitioneaza prima flota de Mercedes-Benz Actros din Romania, compusa din 10 autovehicule, si contribuie la lansarea oficiala a acestui nou model pe plan local. Astazi, flota Cartrans Preda numara 137 de camioane.
 

Camioanele Mercedes-Benz au dovedit, de asemenea, ca ofera un TCO (Total Cost of Ownership) redus datorita indeplinirii a mai multi factori care il conditioneaza, precum eficienta in exploatare prin consum de combustibil si AdBlue, fiabilitatea consacrata, planul flexibil de intretinere sau conditiile de garantie.
Modelul pentru care compania Cartrans Preda a optat la aceasta ultima achizitie este Mercedes-Benz Actros 1842 LSnRL (Lowliner) Euro VI.
Actros a trecut la Euro VI acum trei ani, dovedindu-si avantajele in materie de consum de combustibil si fiabilitate, fapt care se confirma, atat la nivel european, cat si in Romania, prin volumele ridicate de vanzari realizate inca din primul an de la lansare (final de 2011).
In plus, printre serviciile aditionale de care beneficiaza cei care achizitioneaza Mercedes-Benz Actros sunt sistemul tempomat cu capacitati de anticipare a profilului drumului, Predictive Powertrain Control (PPC), programul Driver Training sau sistemul de telematica FleetBoard, care pot contribui substantial la optimizarea costurilor de operare. Spre exemplu, PPC recunoaste dinainte topografia traseului si actioneaza pentru a oferi consum optim de combustibil. Sistemul de asistenta a soferului isi arata punctele forte in special pe suprafetele deluroase: in calitate de prim sistem tempomat din lume bazat pe GPS, PPC nu numai ca intervine in controlul direct al vitezei si al franarii, dar, de asemenea, controleaza cutia de viteze. Avand integrata functia EcoRoll, o caracteristica standard a gamei Actros, sistemul este capabil, de asemenea, sa introduca viteza intr-o treapta inferioara la momentul potrivit. Beneficiind de toate aceste avantaje, Actros a fost desemnat in 2013 “Camionul Eco al Anului”.

Articole similare

Ad