Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Productia de semiremorci Mega Liner Variofloor ar putea creste

Pall-Ex a primit in teste pentru trei saptamani o semiremorca Mega Liner Variofloor de la Krone. Asa cum arata Jan Karl Oldiges, reprezentantul Krone, primul prototip Mega Liner Variofloor a aparut acum doi ani, la IAA Hanovra, si a fost realizat in stransa colaborare cu clienti din Germania si Benelux. In prezent, pe soselele din Europa circula 20-25 de unitati si inca se lucreaza la optimizare. De exemplu, se mai poate reduce zgomotul, astfel incat semiremorcile sa poata incarca/descarca si pe timpul noptii respectand reglementarile in vigoare.
 

In 2015, Krone estimeaza ca va produce macar 200 de unitati din acest model, dar poate ajunge si la 500, asa cum arata Jan Karl Oldiges, daca apare un client mare care achizitioneaza peste 100 de unitati – cea ce nu este deloc exclus.
Noul model poate fi folosit eficient de orice client care face distributie de la un hub la altul. Cel mai mare succes se estimeaza ca-l va avea Krone Mega Liner Variofloor in tarile din vestul Europei, unde si clientii sunt mai sofisticati din punct de vedere al solicitarilor tehnice, dar si drumurile sunt mai bune si nu exista riscul de deteriorare a semiremorcii – desi pentru est exista o versiune putin diferita, ranforsata, cu axe heavy duty, ca aceea testata de Pall-Ex.
In ceea ce priveste piata noastra, asa cum arata Adrian Anghelea, director de vanzari CTE Trailers, importatorul Krone in Romania, deja sunt si alti clienti interesati de acest model, in special firme de logistica, deoarece ele au fluxuri mari de marfa si mixuri de paleti si incarca de obicei prin spate si se descarca prin lateral. Mega liner Variofloor poate fi deja comandat, iar termenul de livrare este cel standard, de opt saptamani.

Mai multe amanunte despre acest test puteti gasi in revista Tranzit din noiembrie.

Articole similare

Ad