Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Casele de expeditii isi cumpara camioane

Cu o cifra totala de afaceri estimata anul acesta la un milion de euro, Spedition PAD a demarat si activitatea de transport cu parcul propriu, pe nisa destinata cerealelor.
Compania a inregistrat o crestere spectaculoasa, astfel ca anul acesta a achizitionat 5 camioane, 4 vanuri si 2 vehicule de 10 t, cu prelate, utilizate in principal pentru transport specializat de cereale.
 

„Acum, din intreaga activitate, casei de expeditii ii revine 80%, iar restul transportului propriu-zis“, a precizat directorul general Alin Popovici, mentionand ca efectueaza numai transport international, cel intern nefiind rentabil pentru companie. „Circa 90% din curse sunt catre Italia, restul mergand catre Germania si alte state UE.“
Compania intermediaza servicii de transport pentru orice tip de marfuri, inclusiv transporturi frigorifice, ADR, agabaritice sau servicii de coletarie. „Efectuam curse in regim FTL, dar si grupaje. Si, daca pe exporturi momentan nu exista suficiente masini disponibile pentru cate comenzi inregistram, pe retur este putin mai dificil. Astfel, apelam si la clienti directi, dar mai luam si incarcari de pe burse sau de la alte case de expeditii“, a punctat Alin Popovici, subliniind ca dislocarile le accepta numai cu conditia de a obtine un tarif de minimum 1 euro/km pe retur.
Pentru Spedition PAD volumele de transport au inregistrat anul acesta o crestere de circa 25%, comparativ cu 2013, numarul mediu de curse oferite pe luna fiind de 4-8/o zi lucratoare.

Mai multe amanunte puteti gasi in numarul din decembrie al revistei Tranzit.

Articole similare

Ad