Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noi gadgeturi pentru transportatori si soferi

Programele Scania Driver Training si Coaching ajuta soferii, indiferent de experienta, sa isi creasca gradul de constientizare a sigurantei rutiere si a impactului asupra mediului inconjurator. In acest sens, Scania pune la dispozitia soferilor o serie de gadgeturi si tehnologii; WICkit, sistem wireless pentru sesiunile de training; sau Scania Black Griffin, ceasul invoativ .
Scania Driver Training se desfasoara in trei etape. Initial, soferul conduce vehiculul asa cum este obisnuit, iar ulterior are loc o sesiune de teorie, care se concentreaza pe un stil de conducere economic.
 

In timpul sesiunii de incheiere, soferul primeste sfaturi de la trainerul Scania despre stilul de conducere si modul in care acesta poate fi imbunatatit.
WICkit – Wireless Instrument Cluster este instrumentul care primeste date de la interfata de comunicare a vehiculului (VCI) prin wireless. Astfel, trainerul obtine informatii instant despre metru RPM, vitezometru, consumul de combustibil, etc si poate instrui soferul. In consecinta, soferul isi va putea adapta stilul de conducere in timp real pentru a ajunge la un consum mai mic de combustibil, pentru a evita rupturi dure, pentru a reduce amprenta ecologica etc. Instructorul genereaza un raport automat care poate fi trimis prin email angajatorului si soferului. Ulterior, informatiile obtinute pot fi folosite si in timpul sesiunilor de coaching.
Scania Driver Coaching este un program personalizat pe sofer pentru ca acesta sa isi mentina si sa isi dezvolte noi abilitati. In mod regulat, soferul este sunat de instructorul Scania pentru a discuta despre performantele obtinute si despre modul in care acestea pot fi imbunatatite. Scorurile obtinute sunt trimise soferului si companiei printr-un raport emis de sistem. Scania Black Griffin este o editie limitata de ceasuri. Ceasul Sony SmartWatch3 integrat cu Sistemul de Management al Flotei face instant disponibile informatii despre comportamentele de conducere pentru sofer.

Articole similare

Ad