Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IVECO Bus livrează 370 de autobuze Crossway în Senegal

IVECO Bus livrează la începutul acestui an 293 de autobuze Crossway Low Entry și alte 77 Crossway standard către Dakar Dem Dikk, din Senegal, pentru modernizarea serviciilor de transport public în zona metropolitană Dakar și suburbiile acesteia.

„Suntem încântați de acest prim contract din Senegal, care demonstrează capacitatea IVECO Bus de a oferi soluții de mobilitate perfect adaptate contextelor locale. Suntem mândri să sprijinim Dakar Dem Dikk nu numai cu modelele noastre Crossway, ci și cu tehnologia și expertiza necesară pe plan local, pentru a garanta un nivel excelent de servicii”, a declarat Gauthier Ricord, șeful operațiunilor comerciale IVECO pentru Africa și Orientul Mijlociu.

Lider incontestabil în categoria sa în Europa, cu aproape 60.000 de unități produse în diferite versiuni, Crossway a câștigat încrederea transportatorilor prin calitatea, performanța, versatilitatea, confortul și costurile de operare reduse.

Crossway și Crossway LE selectate de Dakar Dem Dikk sunt echipate cu motorul IVECO Cursor 8 Euro 3, de 310 CP, cunoscut pentru fiabilitatea și performanța sa. Versiunile standard au capacitate de transport de 55 de locuri, în timp ce modelele cu intrare joasă sunt configurate pentru a transporta 34 de pasageri pe scaune și 72 în picioare.

Acest prim succes major în Senegal cu gama Crossway este un nou pas în dezvoltarea prezenței IVECO Bus în Africa.

Articole similare

Ad