Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volvo Trucks premiata pentru calitate

Pentru al doilea an consecutiv Volvo Trucks a primit prestigiosul premiu european Quality Innovation of the Year Award. Volvo Trucks a fost premiata pentu noua transmisie, I-Shift Dual Clutch, al carei principal beneficiu este de a face munca soferului mai simpla si mai sigura. Inovatia aduce o imbunatatire considerabila parametrilor care influenteaza soferii si companiile de transport, pe de-o parte, si beneficiarii marfurilor transportate si societatea in general, pe de alta.
Premiul pentru inovatia anului in calitate (Quality Innovation of the Year Award) este recunoscut nu doar de SIQ, ci si de alte institutii de profil din cateva tari europene.
 

Premiile din 2014 sunt prezentate de catre presedintele Ungariei János Áder in cadrul ceremoniei din 19 ianuarie de la Budapesta.
I-Shift Dual Clutch este o cutie de viteze automatizata cu dublu ambreiaj. Cu aceasta solutie camionul nu pierde din viteza sau din putere in timpul schimbarii vitezelor, ci se deplaseaza eficient si lin pe sosea. Acest tip de transmisie a fost initial proiectat pentru automobile sport ultraperformante si este folosit in prezent de catre constructorii de autoturisme. Volvo Trucks este prima companie din lume care a adaptat aceasta tehnologie la vehiculele grele.
In 2013, Volvo Trucks primea Quality Innovation of the Year Award pentru Sistemul de Directie Dinamica, un sistem de stabilizare a directiei ce a atras o atentie deosebita la nivel mondial, inclusiv datorita filmului "The Epic Split" cu actorul Jean-Claude Van Damme.

Articole similare

Ad