Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Wizz Air a anunțat deschiderea unor noi rute de pe Aeroportul Suceava

Compania aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, Wizz Air a anunțat deschiderea unor noi rute din nord-estul României, la Suceava, care va fi folosită pentru extinderea operațiunilor sale în România. Datorită alocării a două noi aeronave moderne Airbus A321neo, Wizz Air oferă acum 11 rute către șapte țări de pe Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare din Suceava.

Noile achiziții vor susține zboruri pe cinci rute noi, către Paris-Beauvais (Franța), Bruxelles-Charleroi (Belgia), Veneția-Treviso (Italia), Larnaca (Cipru) și Eindhoven (Olanda). Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile online.

Însă, acestea vor fi disponibile începând cu 15 decembrie, românii vor putea călători de la Suceava la Paris-Beauvais în zilele de joi și sâmbătă. Totodată, pe 16 decembrie, vor începe zborurile din Suceava către Bruxelles-Charleroi în fiecare luni, miercuri și vineri, iar spre Veneția-Treviso în fiecare luni și vineri. În plus, din 17 decembrie, pasagerii vor călători spre Larnaca și Eindhoven, ambele cu plecare marțea și sâmbăta.

Articole similare

Ad