Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MAN sprijina cel mai nou turneu al lui Peter Maffay

Starul rock Peter Maffay si-a inceput noul turneu prin Germania, in 15 ianuarie, cu un concert de deschidere la Hamburg. Pana la mijlocul lunii februarie, muzicianul si formatia sa vor umple cele mai mari sali din Germania, in cele 19 concerte pe care le vor sustine.
MAN asigura suportul pentru logistica complexa, pe care o necesita punerea in scena a unui astfel de spectacol. 13 camioane TGX vor transporta vastul echipament de scena, cu o greutate de 65 de tone, de la un concert la altul.
 

Sase dintre aceste camioane, spectaculoasele MAN Tattoo Trucks, se remarca ca fiind unice prin design, reprezentand rezultatul unui concurs international de profil. Scopul acestui concurs a fost transpunerea in forma si culoare, pe un camion, a textelor cantecelor de pe noul album al lui Maffay – „ Wenn das so ist ” („Daca despre asta este vorba“).
Pe langa puterea motorului si a designului fascinant, camioanele MAN ofera si confortul atat de necesar soferilor. Cabinele dispun de inaltimea optima, paturi comode si mult spatiu pentru depozitare. Potrivit lui Maffay „soferii trebuie sa se simta confortabil timp indelungat. Ei dorm in camioane si totusi trebuie sa fie in forma in fiecare zi a turneului. De aceea, o cabina bine echipata si spatioasa confera un mare avantaj.”

Articole similare

Ad