Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

WebEye continua sa aiba incredere in piata romaneasca a solutiilor telematice

Asa cum apreciaza Levente Gall, director de vanzari WebEye Romania, parte a companiei ungare Lambda-Com Group, tara noastra are potential bun de crestere in domeniul sistemelor de management al flotelor auto, tot mai cautate aici deoarece firmele de transport au inceput sa constientizeze contributia pe care acestea o au la reducerea costurilor operationale.
WebEye si-a inceput activitatea la noi in 2008, are deja filiale in cele mai importante orase din tara si se afla in plina ascensiune, privind catre clienti noi din agricultura si transport de pasageri – domenii considerate foarte dinamice.
 

Tara noastra este prima in care Lambda-Com Group si-a deschis filiala, la Oradea, iar acum in birourile din Bucuresti, Timisoara si Brasov lucreaza 28 de angajati. In 2014, firma a avut o cifra de afaceri de peste doua milioane de euro, iar pentru 2015 isi propune o crestere cu 25%, in special datorita domeniilor noi, dar si interesului tot mai mare al firmelor autohtone pentru solutii telematice.
Printre clientii WebEye Romania se numara Filip, Viator&Vektor, Luar, Fornetti, Eurolines, International Transporte Popovici, Transcom, Interliner, Pankarpathia, Rodbun, Tiger Amira, Mecaind, etc. Iar la nivel international compania are drept clienti DAF, Holcim, MF Cargo, Schmitz, Metro, Gebrüder Weiss, Tesco, Spar, Sara Lee, British American Tobacco, Transintertop, Schwarzmüller.
WebEye are 500 de clienti si peste 6.000 de vehicule echipate cu sistemele sale telematice, fiind, asa cum arata Levente Gall, „un jucator cheie in furnizarea de sisteme de management al flotelor pentru transporturi de marfa de 3,5 t si lider pe piata romaneasca in domeniul solutiilor de management al flotelor pe segmentul transport de marfa de maximum 40 t“.
Succesul in Romania se datoreaza, asa cum mai puncteaza directorul de vanzari al companiei, faptului ca piata noastra a inceput sa se maturizeze si sa nu mai prefere solutii ieftine de tip GPS, aduse din China, ci sa achizitioneze nu doar simple sisteme track and trace, ci solutii temelatice foarte sofisticate, care, desi sunt mai scumpe, ofera pe termen lung avantaje pe masura si permit optimizarea activitatii companiilor cu flote auto si scaderea costurilor operationale ale acestora. Concret, intretinerea va fi cu 15-20%/vehicul mai ieftina, iar consumul de carburant va scadea cu 5-8%.
Oferta WebEye include solutii pe care Levente Gall le apreciaza ca fiind unice pe piata, ca eControl si eDownload, ce permit sa se localizeze in orice moment camioanele si sa se afle cu ce viteza merg soferii, cat de des franeaza, in ce masura determina uzura masinii si cat consuma, pentru ca in timp acesti parametri sa fie optimizati. Cu ajutorul functiei eControl a serviciului eTachograph se poate vedea cat timp trebuie sa conduca soferii inainte sa faca o pauza, conform prevederilor Regulamentul 561 al UE, si in cazul abaterilor dispecerul este alertat si astfel se poate evita sanctionarea companiei la un eventual control rutier. Iar eDownload permite descarcarea de la distanta a datelor de pe cardul de tahograf digital al soferului, astfel ca acesta nu mai este nevoit sa revina dupa 28 de zile in tara de origine pentru accesarea informatiilor, cum prevede Regulamentul 561, rezultand o economie de timp si bani.
Sistemele WebEye de administrare a flotelor furnizeaza clientilor si informatii in timp real despre marfa transportata – de exemplu, daca se respecta temperatura optima in spatiul de incarcare.
Iar DrivingStyle – disponibil si in Romania din februarie – evalueaza in timp real cum conduc soferii, pentru reducerea costurilor si profesionalizarea angajatilor.

Articole similare

Ad