Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UPS o numește pe Daniela Constantinescu în conducerea operațiunilor din România, Ungaria, Grecia și Slovenia

UPS, una dintre cele mai mari companii din lume de soluții logistice integrate pentru clienții din peste 220 de țări și teritorii, o numește pe Daniela Constantinescu în funcția de Country Manager pentru operațiunile din Ungaria, Grecia, România și Slovenia (HUGRROSI).

Daniela Constantinescu va fi responsabilă de cerințele tot mai mari din comerțul electronic și de operațiunile celor patru țări, care se numără printre piețele de logistică cu cea mai rapidă creștere din Europa. În noul rol, va avea biroul la Budapesta și îi va raporta președintelui pentru Europa de Est, Kim Ruymbeke.

Daniela Constantinescu are o experiență de peste 20 de ani în finanțe și contabilitate, anterior a lucrat în funcții de conducere în cadrul companiei UPS. În 2007 s-a alăturat echipei UPS în poziția de Director Financiar al sucursalei din România. Timp de un an și jumătate a fost responsabilă și de operațiunile financiare ale companiei din Ungaria.

„Mă bucur că voi avea oportunitatea de a ajuta numeroase afaceri din aceste țări să valorifice potențialul comerțului global. Companiile mici și mijlocii, în special, vor avea acces la rețeaua noastră de logistică globală inteligentă, ceea ce le va ajuta să ajungă pe piețele internaționale și să-și dezvolte afacerile în mod sustenabil.”,

a declarat Daniela Constantinescu.

UPS, prezentă din 1990 pe piața din România, oferă servicii și conexiuni la rețeaua globală din aeroporturile din Cluj-Napoca, București-Otopeni și Timișoara. Totodată, România fiind conectată cu hub-urile europene prin rețeaua rutieră, oferă clienților o largă varietate de servicii, care se diferențiază prin timpul de tranzit, vizibilitate, livrare door to door, respectiv și prin livrarea la locații alternative.

Articole similare

Ad