Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco Group pune capăt colaborării cu sennder

Printr-un comunicat de presă foarte scurt, publicat astăzi, 16 septembrie 2022, Iveco Group anunță încetarea relației cu sennder

Technologies, care era legată de serviciile de logistică ale companiei germane. Iveco a precizat doar că va merge mai departe cu propriile sale interfețe avansate de programare a aplicațiilor pentru a-și îmbunătăți oferta de gestionare a flotei, prin intermediul unor interfețe de sine stătătoare soluții independente, precum și prin intermediul unor noi colaborări.

În urmă cu mai puțin de un an, sennder – expeditorul rutier digital de mărfuri, IVECO și CO3 – o platformă de date pentru transportul rutier de mărfuri din Europa – și-au anunțat parteneriatul pentru urmărirea încărcăturilor pe platforma sennder. Cei trei parteneri au colaborat pentru a simplifica urmărirea transporturilor pentru întreaga industrie, prin utilizarea și activarea dispozitivelor GPS încorporate pe vehicule. Rezultatul vizat – oferirea clienților de transport o mai mare vizibilitate asupra mărfurilor transportate, iar transportatorilor un proces digital simplificat de încărcare.

sennder, IVECO și CO3 au creat împreună o soluție de urmărire GPS de la un capăt la altul, care să le ofere expeditorilor posibilitatea de a urmări aproape toate încărcăturile din Europa, inclusiv cursele spot. Soluția este alimentată de tehnologia CO3, asistată de sistemul integrat de urmărire a vehiculelor IVECO și conectată la platforma sennder sennOS. Cursele spot reprezintă 20 % din piața de transport rutier și sunt adesea încărcături unice, care se execută într-un termen scurt, de cele mai multe ori în aceeași zi în care sunt convenite condițiile. Această abordare cu preaviz scurt înseamnă că transportatorii trebuie să ridice rapid mărfurile, ceea ce nu lasă timp suficient pentru a activa sistemele de urmărire GPS. Dar cu noul parteneriat, atunci când un client trimetea o comandă și sennder o asocia cu un transportator, transportatorii o puteau activa în doar 10 minute prin intermediul tehnologiei CO3.

Serviciul nu aducea niciun cost pentru transportatori, deoarece tehnologia utiliza dispozitive GPS integrate. IVECO a fost primul producător de echipamente originale care a activat urmărirea la fața locului în dispozitivele GPS integrate ale camioanelor sale. Soluția, disponibilă în toate țările europene, promitea la lansare să fie extinsă la cele 50% din camioanele europene echipate cu GPS încorporat.

Articole similare

Ad