Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Liberty Spring inaugurează prima fabrică în România

Liberty Spring, un furnizor canadian de produse și servicii pentru industria de automobile din lume, a anunțat inaugurarea primei fabrici în Giarmata, la 13 km de Timișoara. La ceremonia de deschidere a fost prezent și ambasadorul Canadei din România.

Potrivit ultimelor cercetări ale companiei, în prezent, o mașină din două conțin cel puțin o piesă fabricată de Liberty Spring.

Compania operează șase unități de producție de arcuri și amortizoare situate în Montmagny (Canada), Boucherville (Canada), Toronto (Canada), Querétaro (Mexic), Suzhou (China) și Giarmata (România).

De asemenea, deține birouri în apropiere de Detroit (SUA) și în Berlin (Germania). Anul trecut, Liberty Spring a achiziționat furnizorul de amortizoare Elka Suspension, cu sediul în Quebec (Canada).

Liberty Springs este cel mai mare producător de arcuri de înaltă precizie care deservește industriilor auto și off-highway.

„Această nouă fabrică ne permite să fim mai aproape de marii producători de automobile și de furnizorii de rangul 1 din Europa”,

a declarat Mathieu Ouellet, președintele și directorul general Liberty Spring.

Articole similare

Ad