Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Union Truck Services cauta clienti in Romania

Union Truck Services ofera firmelor de transport rutier de marfa si persoane, dar si furnizorilor de servicii pentru acestea, asistenta rutiera, in special avans de fonduri in caz de amenzi, 24/24, 365 de zile pe an, astfel incat clientii sa poata plati cat de repede cautiunea in Franta, Spania, Portugalia, dar si in alte state europene, si camioanele si soferii sa-si poata continua drumul. In acest domeniu, care contribuie cu circa 80% la cifra sa de afaceri, firma are o experienta de peste 20 de ani.
 

In plus, firma ofera reprezentare pe plan administrativ in fata autoritatilor din Franta, Spania s.a., asistenta juridica pentru transportatorii straini care au fost surprinsi comitand infractiuni, informare si consiliere in legatura cu reglementarile in vigoare – de exemplu, in prezent sunt cele doua legi noi, referitoare la pauza de condus saptamanala si la salariul minim, aceasta din urma fiind in curs de votare in Parlament, prin urmare, modul cum se va aplica si obligatiile impuse firmelor straine, referitoare la reprezentarea fiscala in Franta, vor fi definite de acum inainte. Clientii mai sunt sfatuiti in legatura cu modul cum trebuie sa se comporte soferii in cazul unui control rutier in Franta sau Spania sau li se poate atrage atentia asupra riscurilor pe care le presupune comiterea unei infractiuni. In plus, transportatorii sunt informati despre salarizarea personalului detasat, despre declaratia prealabila de detasare de care e nevoie, li se pot pregati documentele pentru control sau pot fi reprezentati de Union Truck Services pe teritoriul francez asa cum prevede noua legislatie.
Pana acum, Union Truck Services s-a concentrat asupra potentialilor clienti din Spania, Franta, Portugalia sau Belgia, dar are deja si clienti din Polonia, Bulgaria, Cehia si Slovacia – deocamdata nu si din Romania, insa interes pentru transportatorii de la noi exista, de asta si vizita la Timisoara cu ocazia conferintei Tranzit.

Articole similare

Ad