Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kögel propune noi contracte de service

In vederea participarii la Transport&Logistik München, Kögel si-a revizuit gama de servicii si propune acum doua pachete optionale, BasicService si ProService, destinate firmelor de transport din mai multe tari europene care folosesc vehiculele sale, indiferent de tipul lor.
Astfel, operatorii pot sa-si mentina costurile lunare de intretinere si reparatii la nivel fix si mai mic decat pana acum, iar interventiile necesare vor fi facute de unul din cei 500 de parteneri Kögel din Germania sau de unul din cei 400 din restul Europei. Totul pentru a mentine valoarea semiremorcilor sau remorcilor Kögel, a diminua costurile in caz de pana si a permite o planificare mai buna a folosirii vehiculelor.
 

BasicService Kögel include ansamblul lucrarilor de intretinere recomandate de producator, conform listei de control si intretinere, piesele de schimb si de uzura si consumabilele necesare, precum si ansamblul reparatiilor numite „de uzura“ care trebuie facute si care au intervenit in ciuda unei utilizari corecte. Pachetul acopera cheltuielile cu auditul, mana de lucru si piesele folosite si nu contine prestatiile suplimentare disponibile optional.
Iar ProService Kögel include interventiile din BasicService, alaturi de cheltuielile legate de controlul tehnic si inspectia de siguranta prevazute de lege in diferite tari si realizate in colaborare cu organismele autorizate de control, precum si de controlul anual al sistemelor de ancorare a marfii conform normelor DIN EN 12642 XL.
In afara de acestea doua, clientii pot opta pentru un pachet individualizat care sa includa service pentru rotile uzate, inclusiv inlocuirea lor, intretinere si reparatii pentru agregatele frigorifice, conform prevederilor din contract (calibrarea si repararea termometrului care inregistreaza temperatura, curatarea vaporizatorului, controlul etanseitatii dubei) si intretinerea si reparatiile platformelor ridicatoare si portilor rulante, in conformitate cu ce prevad producatorii lor. Acest contract de service complet individualizat este compatibil cu celelalte contracte de leasing si de inchiriere de la Kögel.

Articole similare

Ad