Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Încă trei săptămâni până la Gala Tranzit pentru operatorii de transport marfă

Pe 4 noiembrie revista Tranzit organizează la Cluj-Napoca a 12-a ediție a Galei Tranzit, evenimentul care premiază eficiența în transporturile rutiere de marfă și care adună anual sute de firme de transport marfă din România.

Conferința care va preceda ceremonia de premiere a celor mai eficienți operatori de transport din România include discuții despre multiplele modificări legislative ale anului, despre creșterile de tarife de transport care au avut loc și care vor mai avea loc și despre modul în care operatorii de transport, dar și autoritățile europene aplică reglementările legate de detașare, uneori clarificările autorităților de control fiind mai puțin importante decât practica controlului!

Fiind într-un an de crize multiple care îi preocupă pe transportatori, vom lansa o discuție despre cum ne reajustăm afacerea în funcție de provocările pieței și despre când este momentul pentru o transformare organizațională. Forțate de cerințele clienților privind transparența asupra bunurilor transportate, dar și practica de raportare fiscală a autorităților, firmele din transporturi sunt în prima linie a celor care trebuie să se digitalizeze. Ce înseamnă o transformare digitală, ce costuri implică și cât durează vor fi întrebări la care vom încerca să găsim răspunsuri de la consultanți care au trecut prin astfel de procese la nivel național și internațional.

În paralel, un workshop organizat de Axes Software va detalia segmentele afacerii de transport care se pot digitaliza ușor și beneficiile imediate ale acestui proces.

Sub motto-ul „Mai puternici împreună în fața Pachetului de Mobilitate”, mai multe case de expediții importante din România și din afara țării își așteaptă partenerii existenți – și alții care doresc să intre în parteneriat cu ele – pentru a vorbi despre soluțiile de planificare cu ajutorul Inteligenței Artificiale care să permită cărăușilor români să își întoarcă camioanele pe plin la fiecare 8 săptămâni, și să îndeplinească astfel reglementările Pachetului Mobilitate, după efectuarea curselor pe Comunitate care le pot asigura în continuare profit și dezvoltarea afacerilor.

Ceremonia de premiere a celor mai eficiente firme de transport din România se va încheia cu un concert Smiley.

Transportatorii care doresc să participe la conferință sau la întâlnirile față în față cu expeditorii parteneri ai evenimentului Tranzit se pot înscrie pe adresa de email a redacției: office@traficmedia.ro

Articole similare

Ad