Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noi servicii premium complete pentru anvelope destinate clientilor Schmitz

Ca parte a strategiei premium „100% Schmitz Cargobull“, producatorul german prezinta un nou concept personalizat care include anvelope si service de anvelope si care a fost dezvoltat in colaborare cu producatorul de pneuri Hankook, unul dintre primii cinci din lume din punct de vedere al volumelor, cu care a cooperat si pana acum pentru prima echipare premium a semiremorcilor sale. Noul serviciu este oferit in Germania in peste 280 de ateliere, iar contractul pentru furnizarea de anvelope pentru prim montaj vizeaza mai ales piata europeana si va include noua modele diferite, cu trei dimensiuni, de la 19,5" la 22,5".
Pneurile pentru semiremorci trebuie sa indeplineasca doua cerinte de baza: sa aiba rezistenta scazuta la rulare si durata de viata cat mai mare.
 

Spre deosebire de anvelopele de pe autotractor, cele de pe semiremorci sunt supuse unei uzuri mai mari, mai ales pe drumuri proaste, deci e important ca acestea sa fie robuste, iar produsele Hankook raspund acestor cerinte.
In plus, ca parte a noii strategii care isi propune sa aduca valoare adaugata pentru clientii sai, Schmitz colaboreaza cu Pneunet, un dealer de anvelope cu peste 60 de ani de experienta, si cu reteaua acestuia de service-uri pentru anvelope destinate vehiculelor grele, si va oferi transportatorilor montare de roti in service sau pe teren, reparatii, resapare, stocare s.a. Si toti partenerii Pneunet vor avea de acum acces la sistemul Schmitz Cargobull Repair, pe care il pot folosi pentru facturare, dar si pentru monitorizarea performantelor pneurilor.
In concluzie, combinatia dintre platforma CRS, Pneunet si Hankook permite oferirea unei solutii premium unitare clientilor Schmitz.

Articole similare

Ad