Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Predictive Powertrain Control, cheia pentru un consum imbatabil

Mercedes-Benz Actros se vinde in Romania cu Predictive Powertrain Control, echipare care comanda automat schimbul treptelor de viteza in functie de relieful urmat de camion, transmis prin GPS softului de la cutia de viteze automatizata. Circa 60% dintre proprietarii noului Actros au optat si pentru PPC, o echipare care isi dovedeste eficienta mai ales pe autostrada, conditii in care contribuie la reducerea consumului de combustibil cu pana la 5%.
 

Pentru posesorii de Actros produs dupa august 2013, echipat cu PowerShift 3, divizia After-Sales din cadrul Mercedes-Benz Romania a lansat o oferta de montaj retrofit cu PPC, pentru pretul de 6.540 de lei, investitie care poate fi recuperata dupa numai sase luni, dupa cum a asigurat Ralf Rosendaal, After-Sales Manager Mercedes-Benz Romania. Mai mult, pe perioada caravanei, pretul kitului PPC (care include si hartile digitizate) a fost de numai 5.550 de lei, investitie ce se poate recupera in mai putin de patru luni.
„La un an dupa lansarea programului intensiv de instruire a personalului de service in ceea ce priveste tehnologia Euro 6, Mercedes are o retea de service-uri autorizate competente, care pot face fata noilor tehnologii introduse de producatorul german. Tot mai multi clienti din Romania aleg service-urile Mercedes pentru reparatia si intretinerea vehiculelor, iar anul trecut cererea la service-urile noastre a crescut cu 15%“, spus Ralf Rosendaal, care a adaugat ca se asteapta la o evolutie similara si in 2015.

Articole similare

Ad