Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ADAC Truck Grand Prix 2023

Cea de-a 36-a ediție a Marelui Premiu Internațional ADAC Truck promite mai multă varietate decât aproape orice alt eveniment de pe Nürburgring: de la sporturi cu motor palpitante la festivaluri de muzică, de la cel mai mare târg industrial din sectorul vehiculelor comerciale la tabăra de camionagii și expoziția de locuri de muncă.

ADAC Truck Grand Prix 2023

Pentru 2023 va exista o inovație: paddock-ul și tribunele principale vor fi deschise publicului de joi, 13 iulie 2023. Acolo se vor prezenta expozanții și va avea loc o sesiune de antrenamente gratuite.

Partea sportivă se va concentra pe manșele din Campionatul European de Curse de Camioane Goodyear FIA, unde piloți de top precum Jochen Hahn, Sascha Lenz și Norbert Kiss se vor angaja într-o luptă interesantă pentru puncte valoroase în Campionatul European pe legendarul circuit Eifel.

Industria vehiculelor comerciale prezintă modele de camioane

Pe parcursul zilei, cei mai importanți producători din industria vehiculelor comerciale vor prezenta cele mai recente tehnologii, iar familiile se pot bucura de un program de susținere distractiv: de la parada camionagiilor la satul fanilor și de la tabăra camionagiilor la tărâmul copiilor. În plus, vor avea loc Simpozionul ADAC/TÜV Rheinland Truck și Goodyear FIA ETRC Innovation Talk. Și luminile nu se sting nici seara: pe Müllenbachschleife, festivalul de muzică country și pop vă invită la o petrecere – combinată cu legendarele focuri de artificii de sâmbătă seara.

Biletele sunt disponibile în magazinul online. Vizitatorii pot alege între diferite categorii. Principalele categorii sunt Classic și Premium. Un bilet de o zi este disponibil de la 25 de euro, iar biletul de weekend costă 49 de euro.

Articole similare

Ad