Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sfaturi pentru taxa de la Dartfort Crossing

La Dartfort Crossing toti soferii trebuie sa urmareasca instructiunile semnelor rutiere, sa respecte limitele de viteza si sa fie pregatiti sa opreasca daca se afiseaza o lumina rosie.
Vor functiona camere pentru detectarea vitezei medii si camere de sanctionare cu infrarosu, pentru ca soferii care depasesc limitele de viteza sau care conduc prin semaforul rosu sa fie amendati.
Autoritatile avertizeaza ca in cazul in care conduceti un vehicul supradimensionat cand calatoriti in partea de Nord spre tunele, trebuie sa circulati in banda corecta dupa jonctiunea 2 si inainte de jonctiunea 1a.
 

Restrictii de inaltime:
– 4,8m pentru benzile 1 si 2 (benzile din partea stanga)
– 5,0m pentru benzile 3 si 4 (benzile din partea dreapta)
Daca va aflati in banda gresita, veti fi oprit si escortat in afara carosabilului. Ati mai putea primi si o amenda.
Daca inaltimea vehiculului este mai mica de 5m, veti fi directionat sa va intoarceti la jonctiunea 1b pentru a va re-apropia de banda corecta. Vehiculele peste 4,8m nu se mai pot alatura la jonctiunea 1a, carosabilului care duce spre tunele.
Daca conduceti un vehicul mai inalt de 5m, nu trebuie sa incercati folosirea tunelelor ci ar trebui sa folositi o ruta diferita. Daca conduceti un vehicul mai lat de 2,75m, sau mai lung de 18,75m, trebuie sa iesiti la jonctiunea 1a si sa urmariti simbolul “romb gol (hollow diamond)” catre zona de organizare a vehiculelor, pentru a fi verificat inainte de a trece prin tunele.
Vehiculele care transporta marfuri periculoase sau incarcaturi anormale trebuie inca sa raporteze zonei de organizare pentru a fi verifcate inainte de a intra in tunele.

Articole similare

Ad