Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pierderea de timp, principala nemulțumire a șoferilor polonezi la adresa platformelor logistice

Asociația poloneză de transport și logistică TLP a realizat, în colaborare cu Truckers Life, raportul „Diagnosticul condițiilor sanitare și de parcare în bazele logistice din Polonia și din Europa“.

Aici se arată, printre altele, că 56,3% dintre șoferi cred că cea mai mare problemă este pierderea de timp: așteptarea până intră la încărcare/descărcare, notificările, încărcarea/descărcarea propriu-zise, pregătirea documentelor, cozile și faptul că nu se respectă orele programate.

41,9% dintre ei cred că cea mai mare problemă este lipsa de profesionalism a serviciilor: comunicarea neadecvată, de exemplu, cu privire la cauzele întârzierilor, lipsa abilităților lingvistice, comportamentul neplăcut și arogant al angajaților de la platforme și faptul că aceștia se mișcă încet.

În plus, în aproape fiecare a doua locație nu există facilități sanitare: 52,5% dintre șoferi au indicat că în aceste locuri nu au acces la duș, iar 41,3%, că nu au acces la toaletă;

Iar 48,5% dintre conducătorii auto chestionați sunt preocupați de lipsa locurilor de parcare sau de numărul insuficient al acestora.

Articole similare

Ad