Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Unit45 dezvoltă un nou container frigorific împreună cu H.Essers

Unit45, cu sediul la Rotterdam, care se ocupă exclusiv de dezvoltarea, construcția, finanțarea și livrarea de containere de 45 de picioare cu lățimea de un palet, a dezvoltat un nou container frigorific diesel-electric în colaborare cu clientul său, furnizorul belgian de soluții logistice H.Essers.

H.Essers oferă soluții personalizate și integrate pentru transport și logistică durabile în întreaga Europa. Essers își propune să fie un partener fiabil și pe termen lung în lanțul de aprovizionare pentru clienții din diverse sectoare.

Acest container frigorific diesel-electric nou dezvoltat este extrem de fiabil și a fost proiectat cu un rezervor de 900 de litri, ceea ce îl face cu 100 de litri mai mare în capacitate decât versiunea anterioară. Reefer-ul, care dispune de un motor fabricat de Thermo King, are un consum redus de combustibil și nu necesită întreținere.

Capacitatea sa mare de răcire și posibilitatea de a controla cu ușurință temperatura îl fac potrivit pentru transportul produselor farmaceutice, al mărfurilor perisabile și al aparatelor, de asemenea, pentru călătorii pe distanțe lungi, de exemplu în cadrul Noii rute a mătăsii.

Această unitate poate rămâne între 18 și 28 de zile în regim de autosuficiență, astfel încât nu trebuie deloc să realimentați în timpul călătoriei. Acest lucru este extrem de important, deoarece în unele țări motorina pur și simplu nu are calitatea corectă.

Directorul general al Unit45, Jan Koolen, explică faptul că „realimentarea în Kazahstan, de exemplu, poate fi o provocare, pur și simplu riscați să aveți în rezervor motorina greșită. Adesea, motorina este diluată cu apă. Când aceasta îngheață, motorul se blochează.”

Acesta este destinat utilizării în operațiunile multimodale în care este prezentă calea ferată, deoarece, în timp ce costul transportului rutier al încărcăturilor cu temperatură controlată pe distanțe lungi este în continuă creștere, foarte puțini operatori feroviari pot oferi o sursă de alimentare fiabilă pentru reeferele complet electrice.

„Transportul feroviar în shortsea continuă să meargă constant și asta este ceea ce facem cel mai bine. Aceasta nu este o evoluție nouă, ci creșterea transportului intermodal are loc de ceva vreme”, a explicat Koolen.

Reefferul include, de asemenea, un sistem avansat de urmărire și localizare pentru a controla și înregistra temperatura și poziția containerului, precum și orice deschidere a ușii, cu alerte în timp real.

„Puterea UNIT45 nu constă doar în abilitățile sale de inovare, ci și în flexibilitatea sa”, a spus Koolen. Această flexibilitate are ca rezultat și faptul că UNIT45 are posibilitatea de a accepta toate tipurile de comenzi. „Când o companie are o idee nouă, suntem întotdeauna pregătiți să ne alăturăm. Dezvoltatorii noștri sunt gata să lucreze cu cei ai clienților noștri”.

Articole similare

Ad