Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Numai multinationale printre finalistii competitiei Tranzit „cel mai eficient operator de logistica din Romania”

Revista Tranzit si-a desemnat cei cinci finalisti dntre care va alege „cel mai eficient operator de logistica din Romania”: DSV Solutions, Gebruder Weiss, Gefco Romania, Schenker Romtrans si  Transmec Ro.
Printre primii zece finalisti exista si o firma romaneasca – All Cargo Expres din Timisoara – care are o prezenta constanta in Top 20 firme de expeditii si logistica din Romania.
In desemnarea castigatorului, revista Tranzit ia in considerare rezultatele financiare – profit, cifra de afacere – din ultimii patru ani, cat este in mare parte ciclul de utilizare a unui ansamblu de autotractor+semiremorca, pentru ca profitul rezultat din vanzarea vehiculelor amortizate sa nu influenteze rezultatele finale.
 

De asemenea, se mai iau in considerare tipul de activitate prestata – transport (numai intracomunitar, international, intern), expeditii, distributie, service auto etc. – strategia de business, precum si buna reputatie in randul clientilor, furnizorilor, dar si al angajatilor.
Participantii la Gala Tranzit de pe 23 octombrie, de la Cluj, isi vor putea vota favoritii pentru premiile de popularitate chiar in ziua conferintei.
Cei care au comentarii sau opinii de exprimat referitoare la cine credeti ca ar merita sa castige titlul de „cel mai eficient operator de logistica si expeditii din Romania” sau „cel mai eficient manager din logistica si expeditii” sunt rugati sa isi exprime parerea pe forum sau, anonim, prin email catre redactia Tranzit: office@traficmedia.ro.

De asemenea, votul publicului va conta si pentru premiile de popularitate pentru managerii de logistica din Romania. Cei cinci finalisti la aceasta categorie sunt: Bogdan Dragomir (Step One Spedition), Danor Ionescu (Delamode/PallEx), Victor Ghiurea (ND Logistics), Catalin Putineanu (IB Cargo) si Cristian Buciuman (Kaufland). Am ales anul acesta alti finalisti fata de anul trecut si care sa nu fie nici angajati ai firmelor de logistica si expeditii finaliste in acest an.

Articole similare

Ad