Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Peste 600 de participanti din randul industriei de transport si logistica si-au anuntat participarea la Gala Tranzit de la Cluj, de pe 23 octombrie!

Inainte de premierea celor mai eficiente companii de transport, expeditii si logistica si a celor mai performanti manageri din industrie – la Gala Tranzit din seara zilei de 23 octombrie – va fi organizata o expo-conferinta cu ocazia careia vor fi discutate subiecte importante, precum controalele autoritatilor germane in privinta respectarii legii salariului minim, influenta pretului in crestere al politelor RCA in costul/km al transportatorilor, criza de soferi si migratia camioanelor romanesti de la intern spre intracomunitar, pentru tarife mai mari de transport etc.
 

Discutiile vor beneficia de aportul unor speakeri cu foarte multa experienta atat in reglementarile de transport – Lizeta Volcinschi (Directia Rutiera din cadrul Ministerului Transporturilor), Florinel Andrei (ARTRI), Dumitru Blaga (AOTR), Adrian Pop (APTE 2002), Augustin Hagiu (FORT), Radu Dinescu (UNTRR), Decebal Popescu (Cartrans) – cat si in asigurari: Ionut Radu si Viorel Vasile, actionari ai Safety Broker.
Iar despre evolutia tarifelor de pe piata de transport vor vorbi atat reprezentanti ai unor importante firme de transport si de expeditii – Adrian Crizbasianu (Schenker Logistics), Lucia Apostol (Dumagas), Mircea Manescu (Ahead Logistics), Catalin Olteanu (FM Logistics) – cat si ai unor beneficiari de transport intern si international: Ramona Popescu (Bergenbier SA), Mirela Scarlatescu (Policolor) si Victor Roca (Fabryo).
Pe timpul zilei participantii vor putea sa viziteze standurile celor mai importante 55 de companii importatoare de autovehicule comerciale, anvelope, piese de schimb, combustibili si lubrifianti, firme de leasing, asigurari, recuperari de TVA etc.
Abonatii revistei Tranzit care nu participa la eveniment se pot conecta la informatiile referitoare la conferinta, premiile acordate si promotiile facute de partenerii evenimentului printr-o aplicatie care se poate instala in smartphone-ul personal. Cei care doresc aplicatia sunt rugati sa o solicite in scris, pe email, la office@traficmedia.ro.
Vom afisa numele castigatorilor premiilor de excelenta in transporturi, expeditii si logistica acordate de revista Tranzit vineri seara, dupa orele 22:00.

Articole similare

Ad