Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noile transpalete electrice compacte Still EXH 14-20 Plus

Pe 13 februarie, Linde a prezentat noua serie de transpalete electrice EXH 14-20 Plus, concepute pentru o gamă largă de utilizări, de la linii de producție la platforme logistice. Aceasta se caracterizează prin compactitatea sa, ceea ce face ca aceste utilaje – cu capacități de încărcare de la 1.400 la 2.300 kg – să fie potrivite și pentru „operatorii cu o constituție mai subțire sau pentru operatorii de sex feminin”, după cum a explicat compania într-un comunicat. Un element inovator al noilor transpalete este brațul de comandă, care se adaptează la diferite fizionomii și tipuri de utilizare.

Bara de manevră are toate comenzile și informațiile la îndemână și la vedere. De asemenea, acesta include un ecran cu LED-uri care afișează datele înregistrate de mașină. Tracțiunea electrică se face prin intermediul unui motor electric care furnizează o putere de la 1,1 la 1,3 kW, permițând viteze de până la 6 km/h, iar ridicarea se face prin intermediul unui al doilea motor electric cu o putere de la 1 la 1,2 kW. Motoarele sunt, de asemenea, alimentate de baterii litiu-ion și pot avea un încărcător integrat în interiorul unui compartiment. Acest lucru face ca încărcarea să fie mai rapidă.

În ceea ce privește siguranța, Still subliniază că cumpărătorii pot solicita o protecție suplimentară pentru picioarele operatorului, care prelungește cadrul jos și se activează în caz de contact. La cerere, noul EXH 14-20 Plus poate fi echipat cu role simple, tandem sau triple. Acestea din urmă sporesc precizia mișcării și silențiozitatea transpaletului.

Articole similare

Ad