Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kuehne+Nagel își consolidează și mai mult prezența în Africa cu un nou cluster pentru Africa de Vest

Kuehne+Nagel își va servi clienții din Africa cu servicii și mai puternice: Grupul a anunțat astăzi, 3 martie, că Alexandre Muratore a fost numit director general al noului cluster pentru Africa de Vest, care cuprinde Senegal, Nigeria, Ghana, Coasta de Fildeș, Guineea, Burkina Faso, Gambia, Sierra Leone, Liberia, Togo, Benin, Mauritania, Guineea Bissau. El va opera din Abidjan, Coasta de Fildeș.

Împreună cu echipele locale, Alexandre va dezvolta noi oportunități de afaceri și va crește prezența Kuehne+Nagel în Africa de Vest, sprijinind strategia companiei de a-și extinde amprenta pe acest continent. Acest pas reflectă, de asemenea, foaia de parcurs 2026 anunțată recent de companie. În cadrul „Potențialul pieței”, Kuehne+Nagel se concentrează pe extinderea amprentei sale geografice în regiunile de creștere.

Cariera lui Alexandre în cadrul Kuehne+Nagel a început în 2014, în calitate de District Branch Manager și National Sea Logistics Manager în Angola. În cel mai recent rol al său, a fost director general al Kuehne+Nagel Qatar. Bradley Francis, până în prezent director regional de dezvoltare a afacerilor, Healthcare, Orientul Mijlociu și Africa, îl înlocuiește pe Alexandre în funcția de director general al Kuehne+Nagel Qatar. Bradley s-a alăturat pentru prima dată companiei în 2007 și a ocupat funcția de manager național de logistică aeriană în Africa de Sud și în Emiratele Arabe Unite.

Articole similare

Ad