Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Geodis își consolidează transportul farmaceutic, odată cu achiziționarea trans-o-flex

GEODIS anunță, astăzi, finalizarea achiziției companiei trans-o-flex, în urma aprobării reglementărilor. trans-o-flex este o rețea germană de top pentru produse farmaceutice cu temperatură controlată și livrare express premium. Prin această achiziție compania GEODIS devine unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața-cheie a serviciilor medicale și va spori în mod semnificativ capacitățile sale de livrare în Europa.

Prin această achiziție, GEODIS adaugă o gamă largă de servicii pentru livrări cu termene critice în portofoliul său și oferă un serviciu cu livrare rapidă, fiabilă și cu termene de livrare definite în Germania, una dintre principalele sale zone geografice cheie.

Adăugarea capacităților trans-o-flex la activitățile deja existente în transport de marfă și logistică contractuală va consolida poziția GEODIS în Germania, ajungând la venituri în valoare de aproape 1,5 miliarde de euro, cu peste 3.400 de angajați. Sinergiile pentru ambele companii vor fi create prin valorificarea tuturor punctelor forte și resurselor trans-o-flex, inclusiv a mărcii sale puternice și a expertizei echipei sale de management existente.

„Achiziția trans-o-flex, cea mai mare rețea de distribuție cu temperatură controlată din Germania, specializată în domeniul sănătății, accelerează creșterea noastră pe o piață cheie pentru GEODIS. Dorim să permitem trans-o-flex să își consolideze poziția pe piață din Germania și să o extindă în cele mai mari țări europene. Aceasta face parte din ambiția noastră de a dezvolta soluțiile noastre logistice globale end-to-end în sprijinul creșterii și extinderii geografice a clienților noștri.”,

a declarat Marie-Christine Lombard, Directorul General GEODIS.

trans-o-flex va rămâne independentă și va fi condusă sub conducerea lui Wolfgang P. Albeck în calitate de CEO. Compania va funcționa în cadrul unui consiliu de supraveghere prezidat de Marie-Christine Lombard, cu Christoph Schoeller în calitate de vicepreședinte. Trans-o-flex va fi subordonată regiunii europene sub conducerea lui Thomas Kraus. Pentru a asigura sinergii comerciale, Wolfgang P. Albeck se va alătura comitetului executiv al regiunii europene a GEODIS.

Serviciul de curierat rapid, fondat în 1971, și-a stabilit soluții logistice speciale pentru sectoarele produselor cosmetice, al produselor electronice de consum și altor bunuri sensibile, pe lângă cel al sănătății din Germania. În Austria, compania are aproape 2.000 de angajați în cele 77 de locații din rețea și depozite. Atât în Austria, cât și în Germania, compania și-a stabilit propria rețea națională pentru transporturi farmaceutice cu temperatură controlată în mod activ între 2° și 8° C și între 15° și 25° C.

„Suntem încântați că trans-o-flex poate începe acum o nouă etapă de creștere internațională. Pentru a asigura continuitatea, întregul management trans-o-flex va rămâne în funcție. Împreună vom continua să lucrăm la povestea de succes al grupului.”,

a precizat Christoph Schoeller, vicepreședinte trans-o-flex.

Articole similare

Ad