Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Jungheinrich încheie 2022 cu câștiguri record

Jungheinrich a reușit să își sporească veniturile cu 12%, până la 4,763 miliarde de euro (5,194 miliarde de dolari) într-un an dominat de invazia rusă a Ucrainei, care a dus la încetinirea creșterii economiei globale.

Principalul factor al majorării substanțiale a veniturilor a fost în primul rând vânzarea de echipamente noi, coroborat cu dezvoltarea segmentului sistemelor automatizate.

Lars Brzoska, președintele consiliului de administrație al Jungheinrich AG, a declarat: „Jungheinrich a avut rezultate foarte bune în exercițiul financiar 2022. În ciuda situației tensionate de pe piață, am stabilit noi recorduri pentru venituri și EBIT. Făcând acest lucru, am dovedit încă o dată că suntem extrem de rezistenți.”

Pentru 2023, producătorul german estimează comenzi între 4,8 și 5,2 miliarde de euro.

Această prognoză ia în considerare achiziția Storage Solutions Group, cu sediul în Statele Unite, care a fost finalizată la 15 martie 2023 și va oferi Jungheinrich AG o bază solidă de creștere în sectorul sistemelor de rafturi și automatizării depozitelor din SUA e viitor. Prognoza se bazează, în plus, pe ipoteza că nu vor exista șocuri macroeconomice ca urmare a crizelor geopolitice sau a problemelor de pe piețele financiare pe parcursul anului, astfel că lanțurile de aprovizionare necesare pentru menținerea producției se așteaptă să rămână în mare parte intacte și nu vor exista blocaje larg răspândite în producție.

Articole similare

Ad