Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

eMAG anunță Black Friday 2020: evenimentul va avea loc pe 13 noiembrie!

Treizeci de zile! Atât a mai rămas până la evenimentul mult așteptat, campania de Black Friday anunțată de eMAG, care anul acesta va avea loc pe 13 noiembrie.

Este cea de-a zece ediție al celui mai mai așteptat eveniment de shopping al anului. Interesul pentru campania de reduceri lansată de eMAG a crescut de la an la an. Încă de la prima ediție, Black Friday a atras clienți noi care comandă online pentru prima oară datorită prețurilor bune și gamei variate de produse accesibile de oriunde. Anul trecut, 90% dintre români auziseră despre Black Friday, iar mai mult de 53% dintre aceștia își propuseseră să cumpere cel puțin un produs la ofertă, potrivit Kantar România.

Anul acesta, eMAG a anunțat o nouă investiție în cel de-al centru logistic propriu, depozitul urmând să aibă un grad de automatizare foarte mare. Tot anul acesta, compania a lansat serviciul Genius, cu ajutorul căruia membrii pot face cumpărături nelimitate cu livrare rapidă și gratuită. Orice comandă plasată de luni până vineri este livrată a doua zi. În plus, în București, pentru comenzi plasate până la miezul nopții, livrarea se face a doua zi, 7 zile din 7, inclusiv duminica. Transportul este oferit gratuit pentru comenzile Genius care au ca punct de ridicare lockerele easybox sau showroom, iar pentru homedelivery valoarea acestora trebuie să fie mai mare de 100 de lei. Serviciul Genius este disponibil prin abonament lunar în valoare de 8,25 lei/lună, plătibil anual.

Articole similare

Ad