Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Piesa lipsa din puzzle

Indiferent cat de bine este organizata activitatea unei companii de transport, este absolut imposibil ca la un moment dat sa nu intervina nevoia de a optimiza anumite procese, sau mai mult, sa realizezi ca din infrastructura de care dispui lipsesc anumite componente. Pentru International Lazar Company, piesa care a completat puzzle-ul unui management de calitate al activitatii de transport a fost adoptarea unei solutii de planificare a curselor. Singura companie de transport cu capital 100% romanesc prezenta in top zece operatori de transport, dupa cifra de afaceri, a fost si primul client ORTEC in Romania.

Compania argeseana activeaza pe piata de transport international si logistica, acoperind o arie extinsa de tari din Asia pana in Orientul Mijlociu si Africa, in zona Magreb. Divizia de transport (dintr-un grup de sapte companii) este un partener strategic Dacia-Renault.
Dupa un 2011 bun din punct de vedere al activitatii, in care cifra de afaceri a depasit rezultatele din 2010, compania argeseana va avea deja finalizata luna aceasta o investitie intr-un depozit specializat pentru marfuri grele, echipat cu doua poduri rulante de mare tonaj (23 t si 32 t) si acces direct la o linie de cale ferata. "In plus fata de acest depozit de 6.500 m2, avem in vedere, pentru unul dintre clientii nostri, dezvoltarea unei alte hale industriale, dar ramane de vazut daca vom incheia contractul. Este doar un proiect momentan", a mentionat Daniela Midvichi, director comercial International Lazar Company (foto).
Printre proiectele de investitii ale companiei s-a aflat si implementarea unor solutii avansate de planificare a rutelor. Potrivit Danielei Midvichi, implementarea aplicatiei ORTEC a reprezentat o decizie strategica, mai ales ca mai devreme sau mai tarziu tot era necesara o investitie pentru planificarea curselor si restructurarea sistemului utilizat inainte. "Nu ne este rusine sa recunoastem ca in 2007 lucram cu fisiere Excel pentru planificarea curselor. Aveam, desigur, un sistem ERP, dar era utilizat pentru segmentul post-operational." …..

Articole similare

Ad
Ad