Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Mobility își consolidează rețeaua de acceptare cu 161 de stații de alimentare JET în Austria

DKV Mobility, un furnizor european de servicii și soluții de plată B2B pentru transportul rutier, a extins rețeaua sa de acceptare prin adăugarea a 161 de stații de alimentare JET în Austria.

Începând de azi, 29 mai, clienții DKV Mobility pot utiliza DKV CARD pentru a plăti tranzacțiile de alimentare cu combustibil la cele 161 de benzinării JET din Austria. De asemenea, clienții vor avea acces la aproximativ 100 de spălătorii auto de tip portal. Stațiile partenere pot fi găsite ușor prin intermediul aplicației DKV Mobility și a planificatorului online de rute, DKV Maps.

DKV Mobility oferă clienților săi din Europa acces la aproape 64.000 de stații de alimentare din peste 50 de țări.

„Grație parteneriatului cu JET în Austria, putem oferi clienților noștri acces la 161 de stații la prețuri foarte atractive și echipamente de ultimă generație. Suntem încântați de această cooperare de succes, pentru a face rețeaua de acceptare din Austria și mai convenabilă pentru clienții noștri.”, a afirmat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility.

„Prin cooperarea cu DKV Mobility, ne deschidem rețeaua pentru furnizorii de carduri pentru carburanți și servicii, iar acum nu doar că accesăm noi segmente de clienți, ci generăm și un volum mai mare de vânzări în locațiile noastre existente.”, a adăugat Gerhard Entholzer, Manager Fleetcard la JET Tankstellen Austria.

Articole similare

Ad