Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Taxele de trecere, cozile de la punctele de control și lipsa de personal, principalele probleme ale transportatorilor din Bulgaria

Potrivit presei locale, principalele probleme cu care se confruntă activitatea de transport din Bulgaria sunt taxele de trecere, cozile de la punctele de control și lipsa de personal.

În cadrul celei de-a 10-a Adunări Generale a Uniunii Transportatorilor Internaționali, care a avut loc la Plovdiv, a fost prezentat un raport asupra activității Uniunii și au fost stabilite obiective pentru lunile viitoare.

Reprezentantul SMP, Yordan Arabadzhiev a realizat un raport asupra activității Uniunii și a evidențiat principalele probleme și provocări ale industriei de transport, precum creșterea iminentă a taxelor de trecere începând cu 1 iulie, cozile de la punctele de control a frontierei și lipsa de personal din domeniu.

SMP este un dintre cele mai mari organizații din industrie din Bulgaria cu aproximativ 1.000 de companii membre din transport.

Adunarea generală a fost deschisă de președintele Uniunii SMP, Angel Trakov care va participa, săptămâna viitoare, la o întâlnire a membrilor IRU (Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere) la Bruxelles. De asemenea, Angel Trakov va prezenta și discuta propunerile pentru dezvoltarea industriei de transport bulgărești într-un format internațional.

„Conducerea SMP a reușit să creeze o organizație în acest an și să ne dea tuturor oportunitatea de a ne întâlni, de a face schimb de experiențe, de a împărtăși probleme și de a încerca să găsim soluții, să construim strategii pentru a crea un mediu mai favorabil dezvoltării afacerii noastre”, a menționat Angel Trakov.

„În ultimul an, situația asociației a rămas stabilă, iar noi am reușit să ne menținem pozițiile noastre și continuăm să creștem numărul membrilor noștri”, a declarat directorul executiv al SMP, Yordan Arabadzhiev.

Articole similare

Ad