Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

International Alexander a investit în Academia de copii și juniori CSA Steaua

Compania specializată în furnizarea de servicii complexe de logistică și de transport, International Alexander a fost impresionată de condițiile și de nenumăratele greutăți cu care se confrunta Steaua, hotărând să devină principalul sponsor al Academiei de copii și de juniori CSA Steaua.

În ultimii doi ani, International Alexander a investit considerabil în infrastructura Academiei, îmbunătățind condițiile de antrenament la standarde europene.

Investițiile au fost gestionate de directorul tehnic al centrului, George Ogăraru, iar în urma investiției locația a fost schimbată radical. Mai mult, sponsorul International Alexander a susținut demersul de a trimite antrenorii Stelei la perfecționare în Olanda, la celebrul club Ajax Amsterdam, unde a evoluat George Ogăraru în perioada 2006-2010.

De asemenea, a sponsorizat și inițiativa de a asigura cursuri pentru antrenori susținute de specialiști în refacere fizică, scouting sau în latura educațională a fotbaliștilor. În plus, antrenorii au avut ocazia de a participa și la pregătirea unei partide în Eredivisie și de a asista la un meci al olandezilor.

În ultima perioadă, Academia de copii și de juniori a echipei CSA Steaua a cunoscut o creștere continuă în performanțe și reputație, în prezent, ajungând în primele 10 poziții ale clasamentului academiilor de fotbal din țară, înaintând de pe locul 61.

Internațional Alexander continuă să contribuie prin furnizarea de resurse financiare și produse pentru Cupa Steaua. La organizarea competiției din acest an, s-au înregistrat un număr record de 500 de copiii participanți, formate în 40 de echipe, investiția ajungând la zeci de mii de euro, potrivit site-ului iAMsport. Mai mult, cei mai buni jucători ai echipei au primit premii, în fiecare an, asigurate de sponsorul Internațional Alexander. Anul trecut, Marius Lăcătuș a avut onoarea să înmâneze trofeele pentru cel mai bun marcator, talentul anului și două premii speciale acordate în cadrul ceremoniei de premiere a Academiei Steaua.

Articole similare

Ad