Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Quantron AG introduce un plan de opțiuni de a achiziţiona acțiuni pentru angajați

Quantron AG, compania germană care vrea să revoluţioneze segmentul de transport non-poluant, a votat în cadrul unei adunări generale extraordinare pe 22 iunie 2023 introducerea unui plan de opțiuni pe acțiuni pentru angajați (ESOP). În plus, a fost ales un nou membru în Consiliul de Supraveghere, Mohamed Oun.

Quantron AG susţine că odată cu introducerea programului ESOP, angajaţii au posibilitatea de a participa direct la succesul companiei.

Un alt punct de pe ordinea de zi a fost înlocuirea unui membru al Consiliului de administraţie. Începând cu data de 22 iunie, Mohamed Oun, șeful departamentului de contabilitate și finanțe al Mesientos Limited, va prelua locul lui Robert Schäble, care părăsește Consiliul de supraveghere la cererea sa. Mesientos Limited este o divizie de investiții a grupului Oilinvest, care operează aproximativ 2 450 de benzinării în Europa prin intermediul filialei sale Tamoil. Este, de asemenea, partenerul Quantron AG în cadrul unei întreprinderi comune de alimentare cu hidrogen.

De la stânga: Michael Perschke, CEO al Quantron AG, și Mohamed Oun, noul membru al Consiliului de Supraveghere al Quantron AG.

Articole similare

Ad