Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Opel dezvăluie noua emblemă „Blitz” la IAA Mobility din München

  • Foto: Stellantis

Opel a divulgat noua interpretare a emblemei sale iconice „Blitz”, care va fi prezentă pe vehiculele de serie, începând cu anul 2024.

Nouă emblemă va continua să constituie un element central al modelului Opel Compass, una dintre principalele caracteristici ale filozofiei de design captivante și aclamate de critici a constructorului auto din Rüsselsheim, continuând în același timp să se afle cu mândrie în centrul imaginii mărcii Opel Vizor. Fulgerul – sau „Blitz” în limba germană – este strâns asociat cu electricitatea și este emblema ideală pentru a simboliza abordarea Opel față de era electromobilității.

„Blitzul nostru este mai relevant ca niciodată. Nu numai că simbolizează angajamentul nostru față de democratizarea inovației și a mobilității, dar transmite și angajamentul nostru de a deveni o marcă complet electrică în Europa până în 2028. În acest an, vom avea deja 15 modele electrificate în portofoliu și putem spune cu mândrie că Opel este electric.”,

a declarat Florian Huettl, CEO al Opel.

Constructorul auto german va introduce treptat noul „Blitz” în portofoliul său de produse în anii următori, urmând ca primul vehicul de serie să poarte noul aspect în 2024. Cu toate acestea, directorul general al Opel, Florian Huettl, a anunțat că noua emblemă va fi prezentă în mod proeminent încă din acest an. „IAA Mobility este unul dintre cele mai mari saloane auto din lume și, prin urmare, locul perfect pentru a prezenta cu mândrie unui public larg, internațional, noul nostru «Blitz». În plus, avem planificată și o surpriză. Vizitatorii prezenți la München vor fi încântați.”, a adăugat Florian Huettl.

„Modelul «Blitz» este pictograma pentru filosofia noastră Bold and Pure. Noul «Blitz«, ascuțit și plin de încredere, intersectează inelul de susținere pur, conferind emblemei noastre iconice un aspect progresist și modern. Este poziționată cu mândrie în centrul busolei noastre, care este principiul nostru cheie de design grafic. Compasul este coloana vertebrală a elementelor noastre de design din față, din spate și din interior.”,

a declarat Mark Adams, vicepreședinte pentru design.

Articole similare

Ad