Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hämmerle Spezialtransporte GmbH a ales Kässbohrer

Kässbohrer și Hämmerle Spezialtransporte GmbH au stabilit un nou parteneriat, compania de construcții austriacă investind în modelul Kässbohrer K.SPA M, o platformă extensibilă pentru sarcini grele, dezvoltată în versiuni cu 3 și 4 axe, care este disponibilă în diferite opțiuni de înălțime și poate fi cuplată cu camioane mega și standard.

Cu o flotă de 20 de camioane și 45 de remorci, Hämmerle transportă în prezent structuri de poduri, sisteme complete de macara container, proiecte prefabricate din beton, structuri cu grinzi din lemn laminat, mașini cu laser și multe altele în toată Europa. Hämmerle Spezialtransporte operează cu vehicule grele și platforme.

„Suntem încântați să integrăm Kässbohrer K.SPA M în flota noastră.

Oferind o soluție completă pentru transferul diferitelor sarcini mari, K.SPA M prezintă unul dintre cele mai bune exemple de inginerie grea.

Caracteristicile șasiului extensibil și ale platformei glisante ale K.SPA M ne vor îmbunătăți considerabil flexibilitatea operațională, permițându-ne să transportăm eficient chiar și cele mai dificile încărcături în toată Europa. Kässbohrer oferă avantajul robusteții, fiabilității și vitezei operaționale, grație produselor sale special dezvoltate pentru transport greu și compatibile cu condițiile de drum dificile. Suntem pregătiți să stabilim un parteneriat pe termen lung cu Kässbohrer, iar această investiție este primul pas în această direcție”, a declarat Reinhard Hämmerle, Director General al Hämmerle Spezialtransporte, cu prilejul ceremoniei de livrare care a avut loc la fabrica Kässbohrer din Ulm, Germania.

„Suntem bucuroși să oferim vehicule ce oferă soluții de transport flexibile și sigure pentru încărcături grele, lungi, plate și de balast, datorită unor configurații tehnice de excepție, cu șasiu extensibil, puternic și plat, combinații variabile de poziționare a containerelor și diferitelor opțiuni de arimare a încărcăturii, cum ar fi panoul frontal certificat Cod XL, care este rezistent la sarcini longitudinale de până la 22,5 t“, a subliniat și . Faruk Karakılıç, manager zonal de vânzări Kässbohrer. Rețeaua de servicii post-vânzare a Kässbohrer are 84 de puncte service în Germania, care deservesc cea mai largă gamă de produse Kässbohrer în reparații și întreținere. 36 de ateliere dintre acestea oferă reparații și întreținere avansate pentru gama Kässbohrer Low-Bed, inclusiv sudură caroserie, întreținere hidraulică, reparații generale, precum și intervenții pe axe și repararea sistemului de frânare.

Articole similare

Ad