Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Interdicții de circulație pentru camioane de sărbători în Germania

Harta rutelor alternative BGL 2023 este disponibilă prin intermediul aplicației federale Autobahn GmbH

Ca mulțumire pentru toți șoferii de camioane, BGL oferă harta sa de rute alternative dovedită și testată în formă digitală: integrată în aplicația federală Autobahn GmbH, rutele alternative adecvate pot fi găsite cu ușurință cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete.

Cu efect imediat, Asociația Federală a Logisticii și Eliminării Transportului Rutier (BGL) oferă din nou harta sa dovedită de rute alternative. Aceasta a fost creată în consultare cu autoritățile rutiere responsabile și oferă șoferilor de camioane care circulă sâmbăta în lunile iulie și august o imagine de ansamblu rapidă a traseelor afectate de interdicția de circulație în vacanță și a rutelor alternative existente.

În acest an, în conformitate cu Ordonanța privind circulația în vacanță, greutatea totală admisibilă (GVW) pentru camioanele de peste 7,5 t, camioanele cu remorcă și camioanele articulate în perioada 07:00-20:00, o interdicție suplimentară de circulație pe numeroase tronsoane de autostradă și drumuri federale individuale.

Ca de obicei, interdicțiile de circulație și rutele alternative adecvate sunt marcate pe hartă. Harta este publicată din nou în colaborare cu Autobahn GmbH des Bundes Integrarea în aplicația Autobahn permite o prezentare rapidă pe dispozitivele mobile și oferă o manevrare comodă și clară.

Prof. Dr. Dirk Engelhardt, purtătorul de cuvânt al consiliului de administrație al BGL: „Cu harta digitală gratuită a rutelor alternative, dorim să le mulțumim șoferilor de camion pentru munca lor excelentă, chiar și sâmbăta. Dorim să mulțumim sincer der Autobahn GmbH pentru implementarea soluției aplicației.”

„Ne bucurăm că și în acest an, împreună cu BGL, putem pune la dispoziția tuturor utilizatorilor de drumuri harta rutelor alternative în aplicația noastră Autobahn. Știm, din experiențele de anul trecut, că aceasta îi ajută pe camionagii care își planifică rutele de vacanță și asigură călătorii mai sigure și mai relaxate cu mașina spre regiunile de vacanță”, declarăGunther Adler, director general al departamentului de resurse umane al Autobahn GmbH.

Aplicația Autobahn este disponibilă pentru Android și IOS. Harta rutelor alternative poate fi descărcată de pe site-ul web al BGL: Harta rutelor alternative BGL 2023.

Articole similare

Ad