Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tx Logistik: Comisia Europeană a aprobat asocierea în participațiune cu Samskip și Duisport

Întreprinderea comună dintre Tx Logistik, o societate a grupului FS, și societățile Duisport și Samskip, care vizează gestionarea terminalului bimodal, rutier și feroviar, din Duisburg, a fost aprobată de Comisia Europeană. Transportul intermodal va putea conta pe șapte căi de transbordare, fiecare cu o lungime de 720 m, două căi de manevră și două macarale-portal de înaltă performanță pentru transbordarea între transportul rutier și cel feroviar, pentru o capacitate anuală de manipulare de 250.000 de unități de încărcare.

Amplasarea terminalului în inima Germaniei face ca acest district industrial să aibă o importanță strategică, iar echipamentele tehnologice, cum ar fi turnul de control modern, care permite planificarea prealabilă a activităților terminalului, și standardele ridicate în ceea ce privește scanarea electronică favorizează logistica integrată rutier-feroviar.

Acest parteneriat reprezintă un nou pas înainte pentru clusterul logistic, care intenționează să dubleze volumul transportului feroviar de marfă până în 2030, în deplină concordanță cu Planul industrial al Grupului Fs Italiane.

Articole similare

Ad