Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Testele care desemnează Pick-Up-ul Anului au loc la mijlocul lui octombrie în Grecia

În urma desfășurării cu succes a testelor internaționale International Pick-Up Award (IPUA) în Croația în 2021, cavalcada juriului se deplasează spre estul Europei și ajunge în Grecia și în regiunea Atena pentru exercițiul de grup din 2023.

Găzduită de Troxoi & TIR Magazine, competiția bienală îi va vedea pe toți concurenții de top, cu reprezentanță din partea Ford, Isuzu, Maxus, Toyota, Volkswagen, împreună cu alte branduri invitate pentru test, fără a intra în competiția anului: Ford SUA, RAM și Ineos.

În cadrul evenimentului de trei zile, între 16 și 18 octombrie, vor avea loc sesiuni de test drive pe șosea și off-road, precum și măsurători ale consumului de combustibil și ale dimensiunilor. Membrii juriului International Van of the Year așteaptă cu nerăbdare testele pe șosea, care vor avea loc de-a lungul uneia dintre cele mai frumoase linii de coastă și drumuri pitorești din Europa – renumita Riviera din Atena. Acest țărm sud-estic al peninsulei Atena se întinde pe o distanță de peste 60 km, de la Pireu până la Capul Sounio, unde se află impunătorul Templu al lui Poseidon.

Testele off-road se vor desfășura pe terenuri dificile în zona Lavreotiki, recunoscută de UNESCO „ca un exemplu remarcabil de peisaj tehnologic și cultural”. Este o mărturie a activității miniere și metalurgice extinse care a adus orașul-stat Atena în prim-plan ca putere dominantă în antichitatea clasică. Lavrio a devenit un centru industrial multicultural, primul din Grecia modernă și unul dintre cele mai mari din Marea Mediterană.”

Vassilis Daramouskas, Senior Test Editor, Troxoi & TIR Magazine, în numele organizatorilor, așteaptă cu nerăbdare să le ureze bun venit colegilor membri ai juriului în Grecia și să vadă ce are de oferit țara sa natală și să ofere o scenă cât se poate de potrivită pentru acest eveniment: „Într-adevăr, vom adresa o primire călduroasă colegilor și reprezentanților producătorilor care participă la concurs, precum și jucătorilor invitați cu prototipuri. Evenimentul este o mare oportunitate de a vedea și de a analiza cele mai bune tehnologii în materie de pick-up-uri de astăzi și de mâine, toate acestea urmând să fie bine relatate și publicate de membrii juriului în revistele lor și în mijloacele de comunicare pe internet”, a declarat el.

Revista Tranzit este membră a juriului încă de la înființare, urmând să participe și să relateze spectaculoasele teste și în această toamnă. Aceasta este cea de-a șasea ediție a concursului bienal de la înființarea sa în 2009. Câștigătorii anteriori ai acestui prestigios titlu sunt VW Amarok (2), Ford Ranger (2), Nissan Navara și Toyota Hilux. Anunțul și prezentarea Premiului Internațional Pick-Up 2024/25 vor fi făcute în cadrul Solutrans 2023, la EurExpo, Lyon, pe 22 noiembrie anul viitor.

Articole similare

Ad