Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

COP28 desemnează Kuehne+Nagel ca partener de expediție și logistică

COP28 a desemnat Kuehne+Nagel drept partener oficial de logistică la Conferința ONU privind schimbările climatice 2023, care va avea loc la Dubai. În perioada 30 noiembrie – 12 decembrie, se așteaptă ca evenimentul să reunească peste 70.000 de vizitatori acreditați în Zona Albastră restricționată și 50.000 de vizitatori zilnici în Zona Verde publică. Această numire susține capacitățile Kuehne+Nagel în domeniul logisticii pentru expoziții și evenimente, precum și angajamentul său față de obiectivele de reducere a emisiilor bazate pe știință și eforturile de decarbonizare a logisticii.

La Expo City Dubai, Kuehne+Nagel va fi unicul operator la sol responsabil de conducerea tuturor activităților logistice la fața locului, cum ar fi construirea de pavilioane de țară și de scene pentru dezbateri. În plus, echipa va sprijini participanții în ceea ce privește nevoile lor logistice de la un capăt la altul și locale, de la expedierea internațională a mărfurilor, vămuirea și depozitarea, până la livrarea locației – toate acestea fiind susținute de rețeaua globală de experți Kuehne+Nagel și de portofoliul său de soluții cu emisii reduse.

Damian Raczynski, National Manager UAE și Oman la Kuehne+Nagel: „Suntem mândri că am fost desemnați pentru această conferință importantă. Kuehne+Nagel este binecunoscută în domeniul evenimentelor și al expozițiilor din Europa, iar această numire susține eforturile noastre de a dezvolta în continuare acest segment în Orientul Mijlociu – o zonă cu o infrastructură excelentă pentru a găzdui această industrie.”

Soluții logistice durabile și SBTi

Numirea Kuehne+Nagel de către COP28 nu se datorează doar expertizei sale în domeniul logisticii, ci și ambițiilor sale de decarbonizare a sectorului logistic. Kuehne+Nagel s-a angajat în cadrul inițiativei Science-Based Target (SBTi) și a luat măsuri importante pentru a pune la dispoziția clienților săi soluții de transport cu emisii reduse. Cooperarea cu clienții, transportatorii, organizațiile internaționale și alte părți interesate face parte din strategia Kuehne+Nagel de a genera schimbări semnificative.Sarah Kreienbühl, membră a Consiliului de administrație, responsabilă pentru resurse umane și ESG la Kuehne+Nagel International AG: „În prezent, ne concentrăm asupra disponibilității pe scară mai largă pe piață a combustibililor cu emisii reduse. Cu toate acestea, industria noastră trebuie să deblocheze noi tehnologii pentru a avea mai multe și mai bune soluții. Aceasta este o provocare pentru care toți actorii din societăți și industrii trebuie să lucreze împreună. Acesta este motivul pentru care Conferința anuală a părților este atât de importantă, alături de alte forumuri și coaliții care reunesc actorii pentru a aborda schimbările climatice.”

Articole similare

Ad