Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Macromex și Horeca Culinary School inițiază 100 de specialiști în bucătăria preparatelor sous-vide

  • Foto: Macromex

Macromex, unul dintre jucătorii principali din industria alimentară din România, integrează în Horeca Culinary School un curs specializat pe preparatele sous-vide. Cursul se va desfășura timp de aproximativ 4 luni și va iniția 100 de specialiști pentru piața muncii.

Cursanții vor fi repartizați în grupuri de câte 20 de participanți. Conținutul cursului va fi structurat în module care vor include teorie, demonstrații și exerciții practice, concentrându-se pe domeniile produselor congelate și preparatelor sous-vide.

Macromex va oferi susținere financiară și produse acestui proiect, precum și informații și suport de curs, alături de detalii relevante de la specialiștii proprii.

Horeca Culinary School dispune de un laborator dotat cu echipamente de top, conform standardelor mondiale, în cadrul singurei școli din România acreditată World Chefs.

În 2022, Macromex a lansat o platformă digitală destinată sectorului HoReCa, horeca.macromex.ro, care regrupează toate soluțiile eficiente fiind un produs complex, menit să sprijine afacerile din acest domeniu. Totodată, platforma aduce un ajutor real pentru business și pentru sustenabilitate, rețetele la cheie și sfaturi despre eficiența operațională.

În plus, compania a dezvoltat și platforma de comenzi online Bocado, dedicată clienților HoReCa, care reduce timpul de comandă și optimizează gestiunea fluxului de aprovizionare.

„În general, 30% dintre cursanți intră direct în piața muncii după absolvire, sau chiar până în absolvire, ca urmare a practicii desfășurate în diferite restaurante partenere din București și împrejurimi. Estimăm că alți 30% se integrează pe parcurs, majoritatea cursanților noștri fiind deja angajați în alte domenii, când se înscriu la curs. Ceilalți, fie se integrează gradual, fie își deschid propriul business în domeniul Horeca.”,

a precizat Liviu Trașcă, Business Development Director, Macromex.

Articole similare

Ad