Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hankook obține certificarea ISCC PLUS pentru locația sa europeană de producție din Ungaria

  • Foto: Hankook

Hankook, producătorul de anvelope premium, a obținut certificarea ISCC PLUS (International Sustainability & Carbon Certification) pentru locația sa europeană de producție din Rácalmás, Ungaria.

Rezultatul reprezintă o recunoaștere importantă a angajamentului consecvent al companiei în ceea ce privește sustenabilitatea, inovația și protecția mediului.

Producătorul planifică să-și intensifice activitățile în vederea viitoarei neutralității a emisiilor de CO2, spre exemplu în gama de anvelope iON proiectate pentru autovehiculele electrice va utiliza materii prime sustenabile.

Atribuirea certificării ISCC PLUS, care are la bază directiva UE privind utilizarea energiei din surse regenerabile (EU RED), reprezintă pentru fabrica Hankook din Rácalmás o recunoaștere a eforturilor intense depuse de companie. De asemenea, Hankook a demonstrat un angajament ferm pentru promovarea practicilor ecologice, inclusiv conversii importante, cum ar fi trecerea de la petrol la ulei natural, de la cauciucul sintetic bazat pe materii prime petrochimice la biopolimeri circulari sau biocirculari și multe altele, toate urmate de sisteme transparente și trasabile de certificare.

Această realizare nu este prima din partea companiei Hankook în ceea ce privește sustenabilitatea. În 2021, Hankook a devenit prima companie producătoare de anvelope din lume care a obținut certificarea ISCC PLUS pentru fabrica din Geumsan, Coreea, ceea ce subliniază poziția sa de lider în producția sustenabilă și responsabilă de anvelope. Certificarea ISCC PLUS pentru fabrica din Rácalmás, Ungaria, reprezintă o confirmare a angajamentului continuu al companiei și un pas important spre calea unui viitor mai sustenabil în industria anvelopelor.

Această certificare ISCC PLUS implică o strânsă cooperare cu producători de materii prime sustenabile, organizații non-guvernamentale și instituții de cercetare din întreaga lume, ceea ce subliniază standardele stricte de certificare și verificare ale ISCC.

„Acest succes reprezintă o dovadă a eforturilor pe care le depunem constant pentru inovație și sustenabilitate. Suntem siguri că certificarea ISCC PLUS nu reprezintă doar o confirmare a eforturilor noastre ci și un semnal clar pentru industrie, referitor la faptul că producția ecologică nu este doar posibilă ci și indispensabilă pentru un viitor de succes.”,

a declarat Hyung Yun Kim, Managing Director al locației de producție Hankook din Ungaria.

Articole similare

Ad